Appar som alla företagare borde ha

Bra mobilappar gör vårt arbetsliv enklare, speciellt om du är egen företagare eller arbetar med flera uppdragsgivare. Men vilka är värda att köpa? Vi har letat igenom app-affärerna på jakt efter användarvänliga och bra verktyg - här är våra 10 val av appar som gör ditt arbetsliv lite lättare.

OmniFocus

http://www.omnigroup.com/products/omnifocus-iphone/

 

För iPhone

 

Koncentrera din dag med den här appen från Omnigroup. OmniFocus sköter i stort sett allt som man kan tänkas vilja ha i en kalender – möten, saker du måste komma ihåg, anteckningar och även viktiga saker i din närhet (en karta följer med där du kan notera vad som behöver göras och var).

Checkmark

http://builtbysnowman.com/

 

För iPhone

 

 

För iPhoneanvändare är Checkmark en bra kom-ihåg-app. Det speciella med den här appen är att du kan planera påminnelser för platser. Om du är på väg mot exempelvis en skoaffär och ska köpa skor säger Checkmark till. Därutöver kan du självklart också sätta tidsalarm som påminner dig om när saker händer.

Clear

http://www.realmacsoftware.com/clear/

 

För iPhone

 

 

Världens eklaste att-göra-lista? Vem vet – men den fungerar bra. Skriv, gör och dra sedan fingret över för att visa att uppgiften är avklarad. Enkelt och mycket smidigt!

Dropbox

https://www.dropbox.com/mobile

 

För iPhone/Android

 


Kommer ni ihåg när man brände skivor för hela hårddisken utifall någonting skulle hända? Den tiden är över, mycket tack vare tjänster som Dropbox. Dropbox låter dig spara all information i en egen mapp, som sedan laddas upp till din egen internetmapp. Inte bara är alla dina dokument säkra – du kan också komma åt informationen var du än är, så länge du har en internetuppkoppling. Med Dropbox-appen är det enkelt att leta igenom sina filer och ladda upp nya direkt från telefonen.

Hemsida24

https://itunes.apple.com/se/app/hemsida24/

id579592391?mt=8

 

 För iPhone

 


Vi hoppas att ingen har missat att Hemsida24 har en app för iPhone! Med vår app kan man bland annat skapa och läsa blogginlägg, svara på kommentarer, se statistik för hemsidan och välja bilder direkt från telefonen.

Scanner Pro

https://itunes.apple.com/us/app/scanner-pro-by-readdle/

id333710667?mt=8

 

 

För iPhone

 


Behöver du skicka ett papper någonstans? Tyvärr finns det fortfarande ingen app för fysiska brev, men med Scanner Pro kan du i alla fall scanna in och skicka filen på ett smidigt sätt. Appen fungerar som en kamera, men är speciellt anpassad för dokument och har en enkel layout.

Evernote

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.evernote

 

För iPhone/Android

 


Vi har tidigare tipsat om det här verktyget för Windows, men Evernote har självklart också en app som fungerar alldeles utmärkt. Använd den som en diktafon, ett anteckningsblock eller klipp-bok där du sparar allt av värde som för tillfället råkar strömma förbi dig.

Bing

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.bing&hl=en

 

För iPhone/Android

 


Speciellt iPhone har haft problem med sina kartor under åren – något Bings app löser med hjälp av välutvecklade kartfunktioner och många verktyg. Hitta det mesta i stort sett överallt, och läs recensioner, se bilder eller dela information med vänner.

Dashlane

https://itunes.apple.com/us/app/dashlane/

id517914548?mt=8

 

För iPhone/Android

 


Vi har allt fler lösenord och uppgifter som ska fyllas i på alla möjliga webbsidor. Dashlane samlar alla dina lösenord och gör det enklare och snabbare att fylla i formulär. Enligt utvecklaren ska den vara säker att använda, och dessutom innehålla skydd mot eventuella intrång.

Smart Data

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mastercard.sdg2mobile&hl=en

 

För Android

 

 

Glöm alla kvittohögar med det här verktyget från Master Card. Med hjälp av Smart Data får man bättre koll på din dagliga ekonomi: fotografera kvitton, skriv upp småutgifter och sortera allt – det kommer helt säkert att kännas bra.

Etiketter: e-butik

Kommentarer

  • Lotta hallen • 1 februari 2013 09:46:17
    Jag skulle viåja ha en egen baksida på min hemsida mvh lotta hallen

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Etikettmoln

Prova 30 dagar gratis. Inget kreditkort behövs.

Kom igång nu
 

Laddar...Laddar, vänligen vänta.


Just nu tar det lite längre tid än vanligt... Problem med Internet?
Prova att ladda om sidan.