Lansering av ny e-posttjänst

Hemsida24 har lanserat en e-posttjänst som ersättare till Google Apps. Du som redan har e-post via Google Apps påverkas inte av förändringen. 

OBS! Om du har e-post via Google Apps och fick dina e-postadresser innan den den 7 december 2012 så påverkas du inte av bytet till den nya e-posttjänsten. Det är endast nya kunder som får den nya e-posttjänsten. Alla gamla e-postkonton fungerar precis som tidigare.

 

Vem kan använda e-posttjänsten?

Den nya e-posttjänsten kan användas av de som har ett betalabonnemang hos Hemsida24 och ett riktigt domännamn som t ex www.mittforetag.se. Det krävs även att domännamnet är kopplat till Hemsida24:s namnservrar för att du ska kunna använda e-posttjänsten.

 

Utrymme & E-postadresser för abonnemangen

  • Standard: 3 adresser á 0,5 GB
  • Professionell: 10 adresser á 0,5 GB
  • E-butik: 15 adresser á 0,5 GB

Läs mer om vad som ingår i abonnemangen

 

Så använder du e-posttjänsten

E-posten nås via webbläsaren på adressen mail.hemsida24.se eller med ett e-postprogram

(t ex Outlook eller Apple mail). 

 

Vidarebefordring

Funktionen för vidarebefordring är ännu inte klar, men kommer lanseras längre fram. Du kommer då kunna vidarebefordra en e-postadress till en annan e-postadress hos exempelvis Gmail, Yahoo mail eller Hotmail. Du kommer även att kunna vidarebefordra till någon av dina andra e-postadresser på dina domäner.

 

E-postleverantören

E-posttjänsten levereras av Glesys som länge varit en samarbetspartner med Hemsida24 då de tidigare var vårt serverhotell. Vi är glada att återigen få samarbeta med Glesys och tillsammans med dem kunna erbjuda en bra e-postjänst för våra nya kunder. 

 

Läs mer:

Skapa e-postadresser via Hemsida24

Så använder du e-post via Hemsida24

Så kopplar du din e-post till ditt e-postprogram

Etiketter: e-post information

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Etikettmoln

Prova 30 dagar gratis. Inget kreditkort behövs.

Kom igång nu
 

Laddar...Laddar, vänligen vänta.


Just nu tar det lite längre tid än vanligt... Problem med Internet?
Prova att ladda om sidan.