God Jul & Gott Nytt År

Nu är det över fyra år sedan Hemsida24 lanserades. Vi är stolta över att så många använder Hemsida24 och gillar verktyget. Under 2012 har det skett stora förändringar och det kommer bli många nya funktioner och förbättringar även under 2013. Låt oss blicka tillbaka och se vad som hänt under 2012. 

Sedan förra julen kan du använda ett mobilsäkert bildgalleri, anpassa typsnitten live, välja layout direkt på nya sidor, använda en förbättrad filhantering, anpassa mallars färg med en inställning, sökmotoroptimera enklare med SEO-guiden, lägga till en Gilla-knapp för Facebook, redigera bilder i sidhuvudet, flytta block snabbare, lägga in gratis bilder, ångra borttagning av block och dela hemsidan i sociala medier för att nämna några förbättringar.

 

Du som har en e-butik kan bli sökbar på internet, få bekräftelsemail till flera e-postadresser, öka försäljningen med sociala medier, ta emot betalningar med PayPal, erbjuda delbetalning med Klarna, erbjuda rabatter i e-butiken och få 2000kr i rabatt på startavgiften hos Klarna.

 

/ Teamet bakom Hemsida24

Etiketter: information hälsning

Kommentarer

 • Jan Heidne • 22 december 2012 23:01:16
  Tack för iår;
  alltid lika trevlig att jobba me hemsida24.
  Önskar Er alla Er alla ett Gott Nytt År
  Hälsningar
  Jan
  Sundnetit
  356,
 • Jan Heidne • 22 december 2012 22:58:00
  Tack för ett trevlig år med hemsida24,
  och jag önskar Er alla ett Gott Nytt År!!
  Hälsningar
  Jan
  Sundnetit
  id356

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Etikettmoln

Prova 30 dagar gratis. Inget kreditkort behövs.

Kom igång nu
 

Laddar...Laddar, vänligen vänta.


Just nu tar det lite längre tid än vanligt... Problem med Internet?
Prova att ladda om sidan.