Ångra borttagning av block

Nu kan du ångra att du tagit bort ett block från din hemsida. Ångra-funktionen gäller för det senast borttagna blocket och dyker upp högst upp i webbläsaren.

Funktionen gäller det senast borttagna blocket. Om du tar bort två block efter varandra kommer det senast borttagna blocket att läggas tillbaka när du ångrar. Borttagningen av det första blocket går då inte att ångra. Möjligheten att ångra försvinner även om du laddar om sidan.

 

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Etikettmoln

Prova 30 dagar gratis. Inget kreditkort behövs.

Kom igång nu
 

Laddar...Laddar, vänligen vänta.


Just nu tar det lite längre tid än vanligt... Problem med Internet?
Prova att ladda om sidan.