Hemsida24 delar ut stipendier

För andra året i rad delar Hemsida24 ut stipendier för bästa examensarbete på Högskolan i Halmstad.

10 000 kr går till bästa examensarbetet på IT-forensikprogrammet och 5000 kr delas ut för bästa examensarbetet på webbdesignprogrammet.

Vi hoppas att stipendierna uppmuntrar studenterna till att fortsätta skriva bra examensarbeten. Stipendierna delades ut av Ludvig på UTEXPO 2012 i Halmstad. UTEXPO är en utställning där studenterna på Halmstad högskola visar upp sina examensarbeten.

En webbplats för produkten Activation Grip

Motivering

Ett mycket väl genomfört projekt med helt rätt teknikval. Genom att välja ett MVC-baserat ramverk har projektgruppen haft möjlighet att skapa en helt igenom anpassad hemsida samtidigt som man inte behövt kompromissa i struktur eller kvalitet på koden.

 

Projektets dokumentation är mycket omfattande och visar hur väl projektet planerats från första början. Gruppen har haft flera kontakter med beställaren och gjort användartester för att säkerställa att slutresultat håller hög klass, och det gör det verkligen.

A penetration test of an internet service provider

Motivering

Studenterna har utfört ett gediget arbete och levererat ett odiskutabelt värde till sin uppdragsgivare. Rapporten är välskriven med ett utförligt bakgrundskapitel, gott om referenser, och inte minst ett spännande ämne.

 

Med tillstånd från en riktig internetleverantör har man utfört ett omfattande penetrationstest mot deras nätverk. När man sedan upptäcker både en tidigare lyckad hackning mot internetleverantören och flera sårbarheter för 'Denial of Service' är det bara att gratulera.

Etiketter: händelse

Kommentarer

  • Henrik Peszlen • 27 maj 2012 16:24:21
    Stort tack för stipendium för bästa webbplast! Alltid kul att få bra respons när man har lagt ner tid och möda i något. Önskar er på hemsida24 en fortsatt bra sommar!

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Etikettmoln

Prova 30 dagar gratis. Inget kreditkort behövs.

Kom igång nu
 

Laddar...Laddar, vänligen vänta.


Just nu tar det lite längre tid än vanligt... Problem med Internet?
Prova att ladda om sidan.