Pris till grundarna av Hemsida24

Mikael och Ludvig, grundarna av Hemsida24, tog igår emot priset för Årets Unga Entreprenör Väst. De tilldelades priset för "sin förmåga att utveckla produkter och tjänster som sysselsätter människor, samt bidrar till nytta för kunden".

Priset delades ut av Founders Alliance som utser de främsta entreprenörerna i Sverige, i kategorierna Årets Grundare, Årets Entreprenörsföretag och Årets Unga Entreprenörer.

Etiketter: händelse

Kommentarer

 • thesis writing • 27 december 2012 14:40:14
  Vi är mycket nöjda med er som hemside leverantör. Riktigt bra med en gratisversi.
 • Dasse • 3 augusti 2012 16:42:29
  Grattis! :D
  Jag är helt sjukt nöjd med Hemsida24! Har krånglat så länge men andra hemsidor eller försökt mig på att göra en sida från grunden men detta var verkligen lösningen på allt! TACK för att ni finns! :)

  Mvh,
  Dasse
 • Elisabeth • 3 augusti 2012 14:52:44
  Så kul att ni fått pris! Har varit kund i en månad och är fantastiskt nöjd. Har fått många positiva kommentarer på min sida och sprider hela tiden vidare hur enkelt och smidigt det är att göra en egen hemsida med Hemsida24.

  Grattis och tack från en mycket nöjd kund!
 • Annika • 19 juni 2012 20:32:35
  Ny kund hos er.
  Nöjd hittils så jag tror priset hamnade rätt!
 • Gabriella • 16 juni 2012 17:09:07
  Grattis från en ny kund! Det är ni väl värda!
 • Åsa • 1 juni 2012 13:20:36
  Stort Grattis! Välförtjänt såklart! Det är så roligt och lätt att göra hemsidor med Hemsida24 och spännande eftersom ni hela tiden jobbar med utveckling och förbättring. Supporten är också utomordentlig. Tack för att ni underlättat mitt jobb! Åsa
 • Johan • 13 maj 2012 14:13:40
  Välförtjänt. MÅNGA företag har MYCKET att lära av er fina support och tjänst som är riktigt användarvänlig.

  Keep up the good work/Johan
 • victor • 6 maj 2012 07:23:00
  det där priset förkänar ni två. fina blommor frästen.

  GRATTIS!!!

  så här gick det till när jag hitade er:
  jag sökte på gör en hemsida själv och så komm det upp en massa altenativ. det tog ganska lång tid att hitade. för först så gorde jag en hemsida på dinstudio. men jag tyckte att den var en dåligsida så jag sökte gör en hemsida själv och så kom det upp samma altenetiv och jag hitade hemsida24.se
  då testade jag och jag tyckte att den sidan var så bra så att ja sa till mig själv att jag aldrig skulle byttasida
 • Callena • 2 maj 2012 23:24:33
  Grattis, ni två! Förtjänas av en tjänt där supporten funkar som den ska!
 • Madeleine Marcus • 1 maj 2012 21:48:19
  Grattis till er! Ni förtjänar verkligen priset. Produkten var verkligen bra och användarvänlig redan från början, men den blir ännu bättre hela tiden. Tack för att ni har skapat detta!

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Etikettmoln

Prova 30 dagar gratis. Inget kreditkort behövs.

Kom igång nu
 

Laddar...Laddar, vänligen vänta.


Just nu tar det lite längre tid än vanligt... Problem med Internet?
Prova att ladda om sidan.