Anpassa typsnitten live

För att göra det enklare att ställa in typsnitten har vi flyttat typsnittsinställningarna till en egen panel. Det betyder att du kan se dina ändringar direkt när du gör dom.

Du väljer typsnitt och storlek i en lista. Du kan också blädda bland typsnitten och öka eller minska storleken steg för steg. Precis som tidigare finns de avancerade inställningarna på en egen flik. Bland dessa kan du exempelvis ställa in fet stil, justering och radhöjd.

 

Du har också en förhandsvisning av inställningarna som visar resultatet om du redigerar en undersida som inte använder det typsnitt du redigerar.

Videopresentation

Obs! Videon innehåller inget ljud. 

Etiketter: information

Kommentarer

 • Eva, igen • 9 juni 2012 23:38:53
  (rättning av min första kommentar, se nedan)
  ...DET är precis det de är! skulle det vara, inte de...gick lite fort på tangenterna där :)!
 • Eva • 9 juni 2012 23:34:44
  Helt fantastiskt!!
  Det var den här grejen som jag tyckte var lite omständig när jag började jobba med min sida. Precis som Thomas Gilén säger var det svårt att i början veta vad det var för font man ändrade.
  Den här funktionen är så enormt bra!
  Och jag kan dessutom ärligt säga att jag blir GLAD när jag ska jobba med min egen sida efter att ha jobbat via en annan sajt åt en kund. Den andra sajten är billigare men den är så enormt mkt mer svårarbetad, betydligt mindre valmöjligheter och är extremt opedagogisk! Ska försöka övertala min kund att byta till Hemsida24 :)!
  Kan förstå att folk nu blir misstänksamma och tänker att Hemsida24 kan inte vara såhär bra, men jo, de är precis det de är!
 • Thomas Gilén • 21 april 2012 08:34:25
  Detta var helt kanon att ni ordnade, det var nämligen väldigt svårt att veta vilka fonter man använde till en början men nu med det nya systemet vet man enkelt för varje text att man följer samma linje! Tack för en sjukt bra tjänst

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Etikettmoln

Prova 30 dagar gratis. Inget kreditkort behövs.

Kom igång nu
 

Laddar...Laddar, vänligen vänta.


Just nu tar det lite längre tid än vanligt... Problem med Internet?
Prova att ladda om sidan.