Välj layout direkt på nya sidor

Nu är det enklare att välja layout för en undersida. När du skapar en ny undersida kan du byta layout direkt när du börjar redigera den. 


Du sparar tid genom att slippa gå till layoutväljaren för att byta layout för nya sidor. Dessutom hoppas vi att fler provar olika layouter på sina undersidor. För de som glömmer att det går att ändra layout blir den nya funktionen även en påminnelse om detta.

Dölj och visa layoutväljaren

Vill du inte se rutan för att byta layout kan du dölja den. Om du vill visa den igen kan du välja det där du byter layout.

 

Läs mer på hjälpsidan Ändra layout.

Etiketter: nyhet tips

Kommentarer

 • Claudia Lindroth • 7 april 2012 18:31:17
  Är nybörjare med att göra hemsida, alla funktioner har fungerat otroligt bra. Snyggt med typsnitten som man kan välja direkt på sidan. Som konstnär har självaa layouten i den bemärkelsen stor betydelse, det ger ett intryck av vad det är man vill visa.
 • victor • 18 mars 2012 07:35:26
  Hej! Detta är en kanonbra funktion. Är så otroligt nöjd med Hemsida 24. Ni har fantastikt bra service, alla svar jag har fått i supporten har varit mycket tydliga och snabba. Tycker ni har gjort ett mycket bra verktyg med genomtänkta mallar och funktioner! super Bra jobbat!!!
  jätte bra jobbat!!!
 • Åsa Kramers-Edlund • 17 mars 2012 21:06:54
  Hej! Detta är en kanonbra funktion. Är så otroligt nöjd med Hemsida 24. Ni har fantastikt bra service, alla svar jag har fått i supporten har varit tydliga och snabba. Har jobbat som webbansvarig i många år och jobbat med många webblösningar och CMS. Tycker ni har gjort ett mycket bra verktyg med genomtänkta mallar och funktioner! Bra jobbat!:-) Åsa

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Etikettmoln

Prova 30 dagar gratis. Inget kreditkort behövs.

Kom igång nu
 

Laddar...Laddar, vänligen vänta.


Just nu tar det lite längre tid än vanligt... Problem med Internet?
Prova att ladda om sidan.