Större valfrihet – sex nya mallar!

Nu finns ett välkommet tillskott på sex fräscha mallar att välja mellan.

Vi tror framförallt att dessa kommer ge en modern känsla och alltifrån ett professionellt uttryck för sidor med mycket innehåll, till mer livligt för kreativt innehåll.

Dessa går självklart att anpassa till toner och typsnitt som passar er. De flesta har dessutom några olika färgteman för att ge inspiration.

 

Lagos, Seoul, Singapore, London har alla en toppmeny och eventuella undersidor i en separat sidomeny. Singapore har dessutom brödsmulenavigering (bread crumb) som visar vägen tillbaka till första sidnivån. Hanoi och Cairo har enbart sidomeny där undersidorna tonas fram (drop down). Dessa fungerar självklart med mobila webbläsare.

Välkomna att kasta er över och utforska dem.

Etiketter: nyhet mallar & teman

Kommentarer

 • Göran • 1 maj 2012 21:53:02
  Hemsida 24 är en klass för sig.
 • Bee Thalin • 15 mars 2012 13:43:26
  Kul att ni är så duktiga på att hänga med i utvecklingen. Går det att ha flash eller gif i sidhuvudet på någon av mallarna? Något som verkligen efterfrågas.
  Tjing! Bee
 • Åsa • 7 mars 2012 15:57:07
  Härligt med fler mallar att välja mellan! Vi har precis lanserat utbildningssajten www.tipping-point.se med ert verktyg och är supernöjda både med hur enkla mallarna är att jobba i, men också hur fin sajten blir i mobilen.

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Etikettmoln

Prova 30 dagar gratis. Inget kreditkort behövs.

Kom igång nu
 

Laddar...Laddar, vänligen vänta.


Just nu tar det lite längre tid än vanligt... Problem med Internet?
Prova att ladda om sidan.