Öka försäljningen med sociala medier

Låt dina besökare kommentera dina produkter och sprida dem i sina sociala nätverk direkt från en produktsida i e-butiken. Det är ett bra sätt att få mer uppmärksamhet kring dina produkter och din butik.

En produktsida med AddThis och Disqus aktiverat

Så aktiverar du sociala medier för din e-butik.

Dela produkten i sociala nätverk

AddThis är en tjänst för att dela innehållet på en hemsida med andra och driva trafik från sociala nätverk till din hemsida. Om du registrerar dig hos AddThis får du också tillgång till statistik för delningen. Delningen kan ske över nätverk som Facebook, Twitter och Google+ m fl. 

 

Läs mer om att aktivera AddThis i din e-butik.

Låt besökarna kommentera dina produkter

Om du aktiverar Disqus kan dina besökare kommentera produkterna på dess produktsidor i e-butiken. Kommentarerna och uppdateringarna sker direkt och besökarna kan svara varandra. Det finns även full integration med tjänster som Youtube och Flickr för att inkludera bilder och videor till en kommentar. 

 

De som kommenterar kan göra det genom att logga in med tjänster som Facebook eller Twitter. Utöver att kommentera en produkt kan besökarna även gilla och dela den i sina sociala nätverk med Disqus

 

Läs mer om att aktivera Disqus i din e-butik.

Kommentarer

  • Erica • 26 januari 2012 22:00:45
    Ett tips är ju att besökarna får rabatt om de gillar din sida på Facebook.
    Gillar Disqus. Över huvud taget bra med allt som kräver inloggning. DN.se gick nyligen över till att man måste logga in med OpenID för att kunna kommentera deras artiklar. På så sätt hoppas vi de slipper spam.

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Etikettmoln

Prova 30 dagar gratis. Inget kreditkort behövs.

Kom igång nu
 

Laddar...Laddar, vänligen vänta.


Just nu tar det lite längre tid än vanligt... Problem med Internet?
Prova att ladda om sidan.