Lansering av tre nya abonnemang

Nu introduceras tre nya abonnemang. Standard, Professionell och E-butik. Eftersom tillvalstjänsterna flerspråksstöd och e-handel ingår i de nya abonnemangen försvinner dessa tillvalstjänster.

 

Standard
Standard har 5GB utrymme och 100GB bandbredd och ska motsvara det abonnemang som erbjudits tidigare. Priset är detsamma som tidigare. Precis som innan ingår ett obegränsat antal undersidor och du kan använda ett eget domännamn. En nyhet är att även en enkel e-butik ingår där du kan sälja upp till 5 produkter. Läs mer om den nya e-butiken.

 

Professionell
Med abonnemanget Professionell har du 15GB utrymme och 200GB bandbredd. I Professionell ingår även stöd för att lägga in flera språkvarianter av din hemsida.
Även här ingår enkel e-butik så du kan sälja upp till 5 produkter.

 

E-butik
Det här abonnemanget vänder sig till dig som vill driva en e-butik med över 5 produkter. Du kan sälja ett obegränsat antal produkter som kan delas upp i flera produktvarianter. Dessutom ingår möjligheten att erbjuda fakturabetalning med Klarna Faktura. För fakturabetalningen behöver du ett avtal med Klarna. Utöver den kompletta e-butiken ingår även 30GB utrymme, 300GB bandbredd och stöd för flera språkvarianter av din hemsida.

 

OBS! Information till dig som har tilläggstjänsten e-handel eller flerspråksstöd
Du som hade ett aktivt abonnemang med tilläggstjänsten e-handel eller flerspråksstöd har fått ditt abonnemang omvandlat till det nya abonnemanget Professionell.

 

Professionell kostar 169kr (exkl moms) per månad vid helårsbetalning vilket ger en prissänkning på 13,25kr (exkl moms) per månad mot tidigare 182,25kr (exkl moms) per månad för hemsida och tillvalet e-handel. Dessutom får du flerspråksstödet på köpet eftersom det numera ingår i abonnemanget professionell. Vill du uppgradera till nya butiken byter du till abonnemanget e-butik.

Domännamn
Domännamn kan köpas genom Hemsida24 för 149kr (exkl moms) per år oavsett vilket abonnemang du har. Precis som tidigare kan du även använda ett domännamn du har hos någon annan leverantör.

Information till dig som har tillvalstjänsterna e-handel eller flerspråksstöd

Språkvarianter av hemsidan
Nästa gång du förlänger ditt abonnemang ska du välja abonnemanget Professionell eller E-butik. Väljer du Professionell och betalar årsvis så kommer din månadskostnad att sjunka från 182,25kr (exkl moms) per månad till 169kr (exkl moms) per månad. Då ingår dessutom e-butik mini där du kan sälja upp till 5 produkter på din hemsida.

 

E-handel
Du som redan har tillvalstjänsten e-handel kan fortsätta att ha den genom abonnemanget Professionell. Professionell kostar 169kr (exkl moms) per månad vid helårsbetalning vilket ger en prissänkning på 13,25kr (exkl moms) per månad mot tidigare 182,25kr (exkl moms) per månad för hemsida och tillvalet e-handel. Du kommer dessutom att få flerspråksstödet och e-butik mini på köpet eftersom det numera ingår i abonnemanget Professionell. Med e-butik mini kan du sälja upp till 5 produkter.

Byt mellan abonnemang

När du valt ett abonnemang är du inte låst till detta utan du kan när som helst byta till något av de andra abonnemangen. Du får då tillgodoräkna dig de antal dagar du har kvar på ditt nuvarande abonnemang. Dagarna räknas om beroende på om du byter till ett billigare eller dyrare abonnemang.

 

Byter du till dyrare abonnemang så kommer du att ha kvar färre dagar än tidigare, och byter du till ett billigare abonnemang kommer det att läggas till dagar på ditt abonnemang.

Etiketter: nyhet information priser

Kommentarer

 • Yvonne Soderlund • 2 mars 2012 05:32:43
  Jag måste betala via miott bakkonto " Swedbank "
 • Tomas Törnberg • 23 december 2011 11:00:44
  Har precis gjort färdigt och publiserat min nya hemsida på hemsida 24. Jättenöjd ganska enkelt ochförståeligt.
  100p av 100
 • Annelie Wadin • 20 december 2011 16:18:36
  Hur gör man för att flytta med sitt domännamn som www.anneliewadin.se som jag har tex hos one.com...måste den sidan bort då??? är inte så clever på det här..jag gillade er sida var in och testade förut..har en annan sida också som heter http://akinael.dinstudio.se som jag tänkte byta ut kanske.... eller så köper man ett domän som heter akinael.se...eller ..snälla vägled mig. Jag tycker er sida är kanonbra....100 poäng av 100 möjliga
 • Hej Annelie, kontakta vår kundtjänst så hjälper de dig.

  21 december 2011 11:03:35

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Etikettmoln

Prova 30 dagar gratis. Inget kreditkort behövs.

Kom igång nu
 

Laddar...Laddar, vänligen vänta.


Just nu tar det lite längre tid än vanligt... Problem med Internet?
Prova att ladda om sidan.