Nytt block - RSS-Läsare

Med blocket RSS-Läsare visar du blogginlägg och nyheter från bloggar och nyhetssidor på din egen hemsida.

 

Ett RSS-flöde visar innehållet i texter på exempelvis Internet. Det används huvudsakligen av bloggare och nyhetssidor för att dela inlägg och kommentarer. Blocket kontrollerar automatiskt det valda RSS-flödet och presenterar nya inlägg när de dyker upp.

Användningsområden

Visa inlägg från extern blogg

Du som har en extern blogg utanför Hemsida24 kan visa dina blogginlägg på din hemsida. Dessa uppdateras automatiskt när du uppdaterar din blogg.

 

Visa inlägg från andra bloggar

Se till att alltid ha nytt spännande innehåll på din framsida genom att visa inlägg från bloggar som dina hemsidebesökare tycker är intressanta. Exempelvis kan matbutiken visa blogginlägg med recept från deras favoritbloggar.


Hämta extern information

Du som har tillgång till ett RSS-flöde med information kan använda det för att visa kontinuerliga uppdateringar på din hemsida. Exempel: Visa ett RSS-flöde från en temperaturmätare på en viss plats.

 

Se en presentationsvideo för blocket RSS-Läsare.

 

OBS! RSS-läsaren fungerar endast med nya Hemsida24 och är ej tillgänglig för dig med gamla designsystemet. Så byter du till nya Hemsida24.

 

/Hemsida24

Kommentarer

 • Johan Threms • 9 augusti 2013 18:31:50
  Hej,
  jag har lagt in en Nyhetssida. I varje nyhet jag lägger in kommer det automatiskt två ikoner; en Facebook och en RSS. Facebook fungerar men när jag klickar på RSS-ikonen så öppnas en xml-fil och man kan läsa vad som är programmerat.

  Skall det vara så?
  Kan jag ta bort ikonen?

  Hälsningar
  Johan Threms
 • maria • 11 oktober 2011 16:02:11
  Fattar INTE hur jag på smartast sätt gör ngt med Facebook - tips?
 • Joel • 6 september 2011 08:52:42
  Hej!
  Jag utlyser en önskan om uppgraderingar. Dels möjligheten att länka bilder även i Flashgallerier samt även väldigt gärna en möjlighet att installera en sökfunktion för innehållet på sidan.

  MvH TvSpelsklubben

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Etikettmoln

Prova 30 dagar gratis. Inget kreditkort behövs.

Kom igång nu
 

Laddar...Laddar, vänligen vänta.


Just nu tar det lite längre tid än vanligt... Problem med Internet?
Prova att ladda om sidan.