Nya Hemsida24 är lanserat

Idag lanserades nya Hemsida24.

Efter flera månaders utveckling följt av användartester är äntligen alla pusselbitar på plats. Med nya mallar, fler anpassningar och möjligheten att själv redigera sidhuvudet kan din hemsida nu nå nya höjder.

Övergången till nya Hemsida24

Du byter till nya Hemsida24 genom att byta designmall till någon av de nya mallarna.

 

Obs! Du kommer inte kunna byta tillbaka till gamla Hemsida24 och dess mallar och teman när du bytt till det nya.

Om du vill prova det nya systemet innan du byter, så kan du skapa ett nytt konto här.

Här presenterar vi alla nyheter

 • Nya designmallar
 • Skapa egna sidhuvud
 • Utökade anpassningsmöjligheter
 • Nya branschmallar

Nya fantastiska designmallar

Vid lanseringen finns det 11 mallar och över 90 teman att välja mellan. Vi kommer även att lägga in nya mallar och teman framöver.

Skapa egna sidhuvud

Du har nu helt nya möjligheter för att utforma ditt sidhuvud. Lägg till texter och bilder och placera dom fritt i eller utanför sidhuvudet.


Släpp loss din kreativitet genom att rotera, beskära, ändra storlek, lägga på genomskinlighet och länka objekten du lagt in. Dessutom har du möjlighet att skapa olika sidhuvud för dina undersidor. 

Anpassning av designen

Du har nu helt nya möjligheter att anpassa mallarna. En ökad flexibilitet gör det mycket lättare för dig att få till ett unikt useende på din hemsida.

Exempel

Hemsidorna i bildgalleriet är gjorda med nya Hemsida24.

Typsnitt

Typsnitt är en viktig del för hemsidans utseende. Nu kan du ändra fler typsnitt än tidigare och använda specialtypsnitt även för brödtexten.

 

Med nya Hemsida24 använder din hemsida Fontface som är framtidens teknik för typsnitt på nätet. Det betyder att texterna går att markera och fungerar bättre i fler webbläsare.

Branschmallar

Utgå från en branschmall och kom igång snabbt med din nya hemsida. Det finns nu över 30 branschmallar att välja mellan.

 

De innehåller passande undersidor och idéer för innehåll som kan passa din hemsida. Som utfyllnad innehåller branschmallarna även tips för hur du skriver bra texter till din hemsida.

Frågor kring bytet till nya Hemsida24

I följande avsnitt går vi igenom vanliga frågor och svar inför bytet till nya Hemsida24.

Hur byter jag till nya Hemsida24?

Det gör du genom att byta designmall. Logga in på din hemsida, klicka på “Ändra utseende” > “Byt designmall” och välj en av de nya designmallarna.

Vad händer med min gamla hemsida om jag byter till nya Hemsida24

Allt innehåll på din hemsida bevaras, inget innehåll såsom text och bilder tas bort förutom sidhuvudet. Vi försöker också så gott det går att bevara din sidlayout. Det som däremot inte bevaras är utseendet såsom sidhuvud, typsnitt på rubriker och anpassningar.

Kan jag behålla min befintliga design?

Allt innehåll i din gamla hemsida bevaras, men inte designen. Du måste alltså välja en ny designmall. Din gamla designmall kommer inte att användas.

Måste jag byta till nya Hemsida24?

Nej, du måste inte byta. Däremot så rekommenderar vi dig att byta om du har möjlighet. Vi kommer inte att tvinga någon att byta till nya Hemsida24 utan vi kommer att köra de båda systemen parallellt.

Kan jag byta tillbaka till min gamla design när jag testat det nya systemet?

Nej, du kan inte byta tillbaka. Om du är osäker på om nya Hemsida24 är något du vill byta till så rekommenderar vi dig att skapa ett nytt konto. Med det nya kontot kan du experimentera dig fram och se hur nya Hemsida24 fungerar.

 

Här skapar du ett nytt konto

 

/ Hemsida24

En stor rubrik.

Kommentarer

 • Linda-Maria valek • 7 oktober 2013 09:28:08
  Måste jag ändra hela min sida nu
 • Harri Rosén • 16 december 2012 12:47:46
  Hur kan jag få min sida synlig igen i det nya systemet? Hemsidan är inte synlig nu?
 • Söderköpings bokhandel • 30 mars 2012 16:29:59
  Hej jag har gjort en ny hemsida på prov 30 dagar som blev mycket bra! kan jag publicera den istället för min gamla hemsida hos er. Jag har redan ett konto och domän hos er.
 • Kennart • 9 februari 2012 12:59:55
  Här kommer några bilder som jag lagt ut på Hemsida24.En av de bästa hemsidor jag har haft.
 • Therese • 31 maj 2011 11:00:42
  Jag har prövotid just nu,men har problemmed att ladda upp bilder, och är inte förtjust i det gamla galleriet där,,,som konstnär vill man ha fler bildgallerier att välja på...finns det i det nya?
 • Hej Therese
  Du har flera bildgallerier att välja mellan och dessa går dessutom att anpassa efter utseendet på din hemsida. Läs mer på hjälpsidorna eller hör av dig till kundtjänsten så hjälper vi dig.
  /Hemsida24

  8 juni 2011 09:45:27

 • Marie • 25 april 2011 18:36:54
  Har bytt till nya hemsida24 och är nöjd. Lite segt ibland kanske.
  Annars har allt fungerat bra.
  Hemsida24 gör mig dock besvikna när de så gott som lovade att lägga upp Klarna i E handelsystemet, vilket inte verkar bli aktuellt.
  Annars hade jag rek. dem på Facebook.
  Marie
 • Hej Marie
  Klarna kommer dyka upp som betalningsalternativ till e-handelssystemet men vi kan inte lova när det kommer ske. Vår förhoppning är att det ska ske under året.

  /Hemsida24

  27 april 2011 13:02:15

 • Peter Nilsson • 9 april 2011 23:12:27
  Glömde skriva att Hemsida24 sidor med färdiga mallar och möjlighet att ändra och lägga till precis som man vill är både enkelt och blir jättebra! Tack för en kanontjänst!
 • Peter Nilsson • 9 april 2011 23:09:02
  Hemsida24 är helt suveräna! Blev tidigare blåst av lurendrejarna på Yellow register. Lyckades till slut slita mej ur deras grepp, och hittade hemsida24. Funkar klockrent, till ett årspris av vad en månad kostade hos Yellow med deras patetiskt dåliga hemsida.
 • Jeanette • 14 mars 2011 00:59:49
  Jag har försökt att köra testversionen ett par gånger nu men det fungerar inte, eller så har jag missuppfattat något... När jag försöker att "testbygga" en sida så kan jag inte använda mig av funktionerna... jag kan alltså inte dra bilder, block, formulär etc.. till dit jag vi på sidan, allt blir bara blåmarkerat o ingenting händer... Vad göra??
 • Klicka någonstans på sidan för att avmarkera. Du kan också testa att ladda om sidan i webbläsaren. Hör av dig till kundtjänsten om problemet kvarstår.
  /Hemsida24

  14 mars 2011 14:17:51

 • Daniel • 13 mars 2011 14:04:35
  Om man vill gå över till den nya versionen av H24 men inte ändra något gällande upplägg på alla sidor, går det? Vill behålla det mesta då det tagit lång tid att arbeta fram och rädd att om man går över till den nya versionen så blandas/försvinner visa sidor...
 • Är du nöjd med din design och känner dig osäker behöver du inte byta till nya Hemsida24 eftersom vi kör det gamla parallellt med det nya.

  Om du byter kommer allt innehåll finnas kvar. I undantagsfall kan innehåll hamna i fel kolumner och behöva flyttas till rätt kolumn. Tänk dock på att din befintliga design och sidhuvud försvinner när du byter.

  Hör gärna av dig till kundtjänsten om du har fler frågor.

  /Hemsida24

  14 mars 2011 14:37:30

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Etikettmoln

Prova 30 dagar gratis. Inget kreditkort behövs.

Kom igång nu
 

Laddar...Laddar, vänligen vänta.


Just nu tar det lite längre tid än vanligt... Problem med Internet?
Prova att ladda om sidan.