Vill du prova nya Hemsida24?

Snart lanseras ett helt nytt förbättrat Hemsida24! Nu behövs din hjälp för att prova och hitta fel och problem.

 

Hemsida24 har inte haft så många nyheter på sistone, men vi har faktiskt jobbat desto hårdare för att göra tjänsten ännu bättre för dig som kund! Sedan i somras har vi arbetat med en ny version av Hemsida24. Systemet har gjorts om från grunden och fått en ny plattform som går att växa med.

Några av nyheterna är helt nya designmallar, anpassningar i realtid, sidhuvudseditor, ny texthantering & utfällbara undersidor. Läs mer här.

 

Vill du prova nya Hemsida24 och hjälpa oss att hitta fel?

 

- Mikael, produktansvarig på Hemsida24

Kommentarer

 • Hans • 7 april 2019 08:22:19
  Hej! Jag arbetar med bokföring och redovisning på bokföringsbyrån och redovisningsbyrån Redovisningsbyrån Malmö. Kan Hemsida24 hjälpa oss med vår hemsida?
  www.redovisningsbyranmalmo.se
 • Thomas Skoglund • 11 april 2011 23:55:57
  Otroligt enkelarbetat programverktyg, dessutom från en svensk leverantör!
 • Jimmy Gustafsson • 1 april 2011 14:55:27
  Det bästa jag har gjort!
 • helena kyrk • 14 mars 2011 23:27:35
  Fotograf i Göteborg. Jättenöjd men det enda jag stör mig på är att jag inte kan flytta texten dit jag vill utan att den är på fasta ställen ... kommer det att ändras?
 • Hej Helena
  Textblocken måste ligga i en kolumn men du har många olika sidlayouter att välja på. I sidhuvudet kan du också skapa text- och bildobjekt med fri positionering.

  /Hemsida24

  18 april 2011 11:14:38

 • Helena Kyrk • 14 mars 2011 23:25:29
  Nu har jag bytt design. Fotograf i Göteborg. Perfekt!
 • Birgitta Öz • 8 mars 2011 15:22:06
  Hej!
  Jag håller på i ert gamla system och försöker ta mig i kragen och göra färdigt.Nu ser jag att ni kommer gå över till den nya systemet och då är det väll bara för mig att börja där. Jag har inget val. Jag har inte börjat betala ännu för jag har inte gjort den klar. Jag känner att det känns bäst hos er att ha hemsida. Jag har provat på andra ställen.
  Hur gör jag då med det jag har börjat med? Är det bara att gå in på den nya, det jag förstod finns allt kvar där?
  Jag har inte börjat att betala ännu.

  Tack på förhand

  Birgitta Öz
 • Johan Markholm • 7 mars 2011 23:22:37
  Är helt såld på ert hemsideverktyg. Så enkelt att uppdatera och bygga nya sidor att det nästan är omöjligt att låta bli att pilla lite varje dag. Väntar också spänt på er uppdatering även om jag är jättenöjd med all den funktionalitet som finns idag. Men allt kan bli lite bättre...
 • Camilla • 2 mars 2011 19:33:05
  Hej på Er!
  Det är väldigt tyst från er just nu! väntar både ivrigt på att nya versionen av hemsida 24 släpps, samt att nyhetsbrev för februari har fortfarande inte kommit???

 • Hej Camilla
  Vi är väldigt nära lanseringen av nya Hemsida24 så det är därför det är lite tyst just nu. Eftersom vi inte har några större nyheter just nu kommer nästa nyhetsbrev i samband med lanseringen. Håll ut, det är inte lång tid kvar nu..

  3 mars 2011 16:29:41

 • Ann Göransson • 3 februari 2011 12:51:07
  PS jag provar gärna den nya!
 • Ann Göransson • 3 februari 2011 12:50:33
  Håller ännu på att jobba på min gamla hemsida hos er - är jättenöjd! Hur byter jag till den nya om jag vill?

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Etikettmoln

Prova 30 dagar gratis. Inget kreditkort behövs.

Kom igång nu
 

Laddar...Laddar, vänligen vänta.


Just nu tar det lite längre tid än vanligt... Problem med Internet?
Prova att ladda om sidan.