Inspiration - Sidhuvud med rundade hörn

Ett snyggt sidhuvud kan göra stor skillnad för utseendet på en hemsida. Som inspiration har jag lagt upp fyra sidhuvud med runda hörn på hjälpsidan för eget sidhuvud. Dessa går att ladda ner så ni kan testa på er egen hemsida. På hjälpsidan finns en video som visar hur ni lägger dom och ställer in hemsidans bakgrundsfärg.

Kommentarer

 • Henrik • 28 maj 2010 10:22:12
  Jag gillar att ni lägger upp video-guider mha JING/Camtasia. Skulle gärna se att nästa guide handlade om hur man får in skuggad bakgrund på de mallar som inte har det. Kanske kunde det vara ett val i samtliga mallar annars
 • Hej Henrik
  Kul att du gillar våra video-guider. Det är huvudsakligen flexible2 som har skuggad bakgrund. Vill man ta bort den skuggade bakgrunden gör man det under Ändra utseende -> Anpassa design -> Bakgrund.

  Vi håller på att uppdatera hjälpsidorna och de kommer förbättras med fler video- och bildguider men även extra information och inspirationstips.
  /Mattias

  3 juni 2010 09:34:25

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Etikettmoln

Prova 30 dagar gratis. Inget kreditkort behövs.

Kom igång nu
 

Laddar...Laddar, vänligen vänta.


Just nu tar det lite längre tid än vanligt... Problem med Internet?
Prova att ladda om sidan.