Resultat från Kundundersökningen

Under slutet av mars genomfördes en kundundersökning med syftet att fortsätta förbättra Hemsida24. Vi vill tacka för den respons undersökningen fick och för den feedback vi fått.

Som utlovat ska vi också presentera en del av resultatet.

cirkeldiagram

Att det ska vara enkelt är en ledstjärna för oss. Det är också något som värderas högt av er. Vi har kommit en bra bit på vägen men har stora planer för hur Hemsida24 ska bli ännu mer lättanvänt i framtiden. Utifrån den kritik och de idéer vi fått kommer vi ge er fler valmöjligheter och hjälpa er skapa ännu mer professionella hemsidor.

 

Många av er letar aktivt information på hjälpsidorna. Vi kommer förbättra dessa och dessutom utveckla dom ytterligare. Exempelvis med tips på vad olika objekt kan användas till och inte bara hur ni använder dom.

Slutligen kan vi konstatera att över 98% är nöjda eller mycket nöjda med Hemsida24 i sin helhet. Det är jätteroligt att höra och vi siktar redan mot att göra fler mycket nöjda med Hemsida24 i framtiden. Hela 96% kan tänka sig att rekommendera Hemsida24 som hemsidetjänst vilket också är något vi är stolta över.

Det kommer hända mycket under året så håll utkik efter nyheter i bloggen och nyhetsbrevet.

/ Hemsida24

Etiketter: statistik information

Kommentarer

 • Henrik • 28 maj 2010 10:29:21
  Skulle ni inte kunna sätta upp ett forum? Med tanke på kommentarerna bland bloggkommentarerna så finns det många frågor och ideér. Tror det skulle kunna bära sig och bli livskraftigt. Låt kunderna hjälpa varandra och era Hemsida24-konsulter kan visa på sin kunskap för att attrahera nya kunder./Henrik
 • Peter • 29 april 2010 20:36:02
  Tjena!
  Många nöjda kunder! Bra jobbat! Rekommenderar er starkt!
  Börjar själv bli nöjd med www.ideutvecklinghalland.se!

  Ha d!
 • Hej Henrik
  Tack för din feedback. Ett forum kan vara ett sätt för besökare och kunder att dela med sig av tips och idéer och det är något vi kommer utvärdera inför den framtida utvecklingen.

  I dagsläget kan man exempelvis få tips och idéer genom från hjälpsidorna, bloggen och referenssidorna.
  /Mattias

  3 juni 2010 09:12:53

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Etikettmoln

Prova 30 dagar gratis. Inget kreditkort behövs.

Kom igång nu
 

Laddar...Laddar, vänligen vänta.


Just nu tar det lite längre tid än vanligt... Problem med Internet?
Prova att ladda om sidan.