Eget sidhuvud

Genom att lägga in en egen bakgrundsbild i sidhuvudet skapar du ett unikt utseende på din hemsida. Bakgrundsbilden kan göras på många olika sätt och kan innehålla din logotype och ditt företagsnamn.


Nedan går vi igenom två sätt att arbeta med sidhuvudet. Du hittar också tips på hur du kan arbeta med den grafiska utformningen av sidhuvudets bakgrundsbild.

Egen bakgrund i sidhuvudet

Ge din hemsida ett unikt utseende genom att byta ut bakgrundsbilden i sidhuvudet. Ändra bakgrundsbilden och låt sedan huvudrubriken och underrubriken skrivas ut ovanpå som i exemplet till höger.

Sidhuvud med logotype

Har du en egen logotype kan du lägga in den direkt i bakgrundsbilden och få ett helt unikt utseende. Du kan då vilja dölja hemsidans titel och undertext. En bakgrundsbild som innehåller din logotype kan du exempelvis göra med bildbehandlingsprogrammen som vi tipsar om nedan.

Se steg-för-steg-guiden eller instruktionsvideon för hur du ändrar bakgrundsbilden i sidhuvudet.

Sidhuvud med runda hörn

Genom att använda hemsidans bakgrundsfärg tillsammans med runda hörn kan man skapa ett snyggt sidhuvud. Här har vi också lagt in logotypen direkt i bakgrundsbilden.

Sidhuvudet som menybakgrund

I detta exempel har vi gjort en bakgrund till menyn direkt i bilden för sidhuvudet. För att göra detta använder du designen "Flexible2" och temat "Standard".

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Etikettmoln

Prova 30 dagar gratis. Inget kreditkort behövs.

Kom igång nu
 

Laddar...Laddar, vänligen vänta.


Just nu tar det lite längre tid än vanligt... Problem med Internet?
Prova att ladda om sidan.