Vill du bli Hemsida24-konsult?

Är du en etablerad webdesigner eller är du helt enkelt en hejare på att göra snygga och proffsiga Hemsida24-hemsidor?


Då kanske du är intresserad av att bli en Hemsida24-konsult och få provision för varje försäljning du gör. Vi gör dessutom reklam för dina tjänster genom vår egen hemsida.

 

Kontakta oss om du är intresserad och berätta lite om dig själv och din erfarenhet. Visa gärna upp tidigare hemsidor du skapat.

/Mikael Öhrén

Etiketter: hemsida24-konsult

Kommentarer

 • Daniel Christiansson • 21 februari 2010 15:05:30
  Kan nog ordna många och trogna kunder, kontakta mig gärna!
 • Ivo Sundén • 7 oktober 2009 12:40:45
  Hej, jag jobbar med idé och design av broschyrer, annonser och årsredovisningar i eget företag sedan 12 år. Jag har dock bara designat två hemsidor varav båda inte längre är kunder hos mig (Myrberg&Partner Kapitalförvaltning och Axlon, ca 3-4 år sedan).
  Jag har precis börjat lappa ihop en hemsida för mitt nya bolag hos er (en bildbyrå) och tycker att själva arbetet med ert "webverktyg" är mycket bra och enkelt att sköta. Ser däremot att mallarna är ganska lika varandra och har redan många idéer om fler variationer.
  Skulle det vara intressant för er om jag skickade en eller två skisser som förslag/prov? I så fall skulle jag behöva veta om ramarna för mallarna är de som ni kallar för "Sidolayouter och om dessa kommer att utökas med fler?

  Mvh
  Ivo Sundén
  ivo@sunden.info
  0709-84 15 50
 • Mikael Öhrén • 11 augusti 2009 09:08:58
  Kontakta oss gärna via vår kontakt-sida om ni är intresserade. Jag har dock skrivit upp er som lämnat kommentarer, tack!
 • Carolina Jurstedt • 4 augusti 2009 21:14:59
  Hej jag skickade just iväg ett mail om en ansökan att bli konsult men antagligen skulle jag skrivit in den här.
  Hoppas det går bra ändå. :)

  /Carolina
 • Gunilla Broxe • 31 juli 2009 13:33:36
  Hej, visst är jag intresserad. Mitt intresse för hemsidor bara ökar, blir gärna konsult. Jag kan konsten att lyssna in vad beställaren önskar och sedan få det utfört! jag har precis startat min hemsida hos er på 24. Jag går idag på semester men kommer att läsa av min epost nästkommande vecka. Trevlig helg! Gunilla Broxe

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln

Prova 30 dagar gratis. Inget kreditkort behövs.

Kom igång nu
 

Laddar...Laddar, vänligen vänta.


Just nu tar det lite längre tid än vanligt... Problem med Internet?
Prova att ladda om sidan.