Du är i gott sällskap

Här ser du några av våra över 12 000 kunders hemsidor.

Fotograf Nicole Henriksson

För att kunna ha en lättskött, snygg och uppdaterad hemsida har jag valt Hemsida24. Jag lägger in nya bilder, skriver blogginlägg på bara några minuter, supersmidigt! Kunderna uppskattar det lätta sättet att hitta på sidan vilket är ett jättestort plus. Hemsidan är byggd utefter en mall, som jag sedan varit inne och ändrat i för att få hemsidan till min egen.

OKIO

Hemsida24 är ett lätthanterligt webbsideverktyg med förvånansvärt många funktioner till en rimlig kostnad. Vid problem eller frågor har kundsupporten imponerat med snabba svar och trevligt bemötande. Vi på OKIO kan varmt rekommendera Hemsida24.

Heléne

www.okio.se

Kakleriet

Jag är jättenöjd med Hemsida24 och att den utvecklas hela tiden. Jag har även två till hemsidor genom Hemsida24.

Fredrik Sjögren

www.kakleriet.se

RUTHiga EMMA

Jag har varken tid eller kunskap att bygga en hemsida/webbutik. Men med Hemsida24 blev det möjligt att designa en snygg och proffsig sida utan att vara ett proffs. Det mesta är väldigt lätt att förstå, annars har de snabb support via mail, vilket också hjälper till.

Karin Lundqvist

www.ruthigaemma.se

Inekogruppen

Vi upptäckte Hemsida24 för några år sedan och blev snabbt imponerade över hur enkelt det var att bygga sin egen hemsida, rent design- och innehållsmässigt. Allting är enkelt förklarat och strukturen är välgjord och användarvänlig. I takt med att vårt företag växer behöver vi fler hemsidor och vi håller, i skrivande stund, på att bygga upp två nya webbsidor i Hemsida24s plattform. Rekommenderas definitivt!

Henrik Andersson

www.inekogruppen.se

Prova gratis
i 30 dagar

Inget betalkort krävs.

Har du frågor?