Kunder - Hemsida24

Du är i gott sällskap

Här ser du några av våra över 13 000 kunders hemsidor.

Fotograf Nicole Henriksson

För att kunna ha en lättskött, snygg och uppdaterad hemsida har jag valt Hemsida24. Jag lägger in nya bilder, skriver blogginlägg på bara några minuter, supersmidigt! Kunderna uppskattar det lätta sättet att hitta på sidan vilket är ett jättestort plus. Hemsidan är byggd utefter en mall, som jag sedan varit inne och ändrat i för att få hemsidan till min egen.

Alfafönster

Vi är mycket nöjda med Hemsida24 eftersom verktyget är så enkelt och lätthanterligt samtidigt som det är väldigt flexibelt. Vi har använt andra lösningar tidigare, men de har känts alldeles för begränsade. Jag uppskattar att man kan utgå från mallarna som grundstomme, men att man sedan kan göra så pass mycket anpassningar att ens hemsida får ett unikt utseende. Jag rekommenderar Hemsida24 för både nybörjare och erfarna användare.

Simon Linderborg

www.alfafonster.se

Ljuvliga stunder

Jag har ingen tidigare kunskap om att skapa hemsidor eller om webbdesign men Hemsida24 gjorde det möjligt för mig att starta en hemsida/webbutik som både ser proffsig ut och är lättnavigerad för mina kunder.

OnlineDiet

Hemsida24 är helt fantastiskt! Från att inte ha någon kunskap om varken hemsidor eller företagande så gjorde vi en gratis hemsida i 30 dagar. Vilket i sin tur ledde till att vi idag har ett rullande företag där vi tjänar pengar och hjälper människor med deras tränings- och kostsituation. Har vi haft något problem så får man alltid blixtsnabba svar via supporten och jag rekommenderar alla att pröva Hemsida24.

OKIO

Hemsida24 är ett lätthanterligt webbsideverktyg med förvånansvärt många funktioner till en rimlig kostnad. Vid problem eller frågor har kundsupporten imponerat med snabba svar och trevligt bemötande. Vi på OKIO kan varmt rekommendera Hemsida24.

Heléne

www.okio.se

RUTHiga EMMA

Jag har varken tid eller kunskap att bygga en hemsida/webbutik. Men med Hemsida24 blev det möjligt att designa en snygg och proffsig sida utan att vara ett proffs. Det mesta är väldigt lätt att förstå, annars har de snabb support via mail, vilket också hjälper till.

Karin Lundqvist

www.ruthigaemma.se

Inekogruppen

Vi upptäckte Hemsida24 för några år sedan och blev snabbt imponerade över hur enkelt det var att bygga sin egen hemsida, rent design- och innehållsmässigt. Allting är enkelt förklarat och strukturen är välgjord och användarvänlig. I takt med att vårt företag växer behöver vi fler hemsidor och vi håller, i skrivande stund, på att bygga upp två nya webbsidor i Hemsida24s plattform. Rekommenderas definitivt!

Henrik Andersson

www.inekogruppen.se

Prova gratis
i 30 dagar

Inget betalkort krävs.

Har du frågor?